Carl Johan Sundhall digital business developer

Carl-Johan

Sundhall
Digital Business Developer
Jag brinner för digital transformation och utmanas av att analysera och mejsla fram skräddarsydda koncept, funktioner och lösningar.
Kontakta mig
Lite om mig själv
Jag fick det stora nöjet att ansluta mig till Team Digtory under våren 2020. Jag har en bakgrund inom försäljning, kommunikation och affärsutveckling och har tidigare arbetat med detta hos Telia och IF. Jag har utöver detta kompletterat min kunskapspalett med en examen i E- handelslogistik samt ett års studier hos TUC Sweden till E Commerce manager 2019–2020. Jag brinner för digital transformation och utmanas av att analysera och mejsla fram skräddarsydda koncept, funktioner och lösningar som effektiviserar webbplattformen för företag, anställda och deras kunder ur ett affärsstrategiskt perspektiv. Mina analytiska och strategiska färdigheter använder jag till vardags (utanför jobbet) mestadels på golfbanan samt vid förhandling och planering med min familj.
Kontakta mig