Karriär - lediga tjänster

Digital specialist - Content, SEO & Analys

Vi på Digtory söker nu efter nya digitala stjärnor som kan bli nästa pusselbit i vårt lagbygge och vår resa mot Dig(ital vic)tory. Digtory befinner sig i en stark tillväxtresa och behöver nu utöka teamet med fler grymma specialister, kanske är det just dig vi söker?! Du kommer att arbeta i ett team av seniora specialister inom sina områden, med kunder inom både B2B och B2C.

Vi behöver förstärka vårt team av digitala specialister inom området content och SEO. Därför letar vi med ljus och lykta efter dig som med vana navigerar dig fram i sökmotoroptimeringsdjungeln. Men du besitter också en vass penna och kan skriva engagerande texter inom tydliga ramar.

Vem är du?
Du har stenkoll på sökmotoroptimering och kan driva in trafik med dina texter. Men du vet också hur viktigt det är att ta hand om besökarna och få dem att konvertera så du har god förståelse även för UX.

Du kommer att jobba i ett team av specialister med oss på Digtory där din främsta uppgift blir att utveckla våra kunders content i olika kanaler, inte minst på webbplatsen. Du skriver obehindrat på både svenska och engelska, och kan göra en sökordsanalys såväl som att A/B-testa ditt innehåll. Analys är också din hemmaplan och du förstår vikten av att analysera data för att kunna fatta affärsmässiga beslut. Vi värdesätter praktisk erfarenhet, men minst lika viktigt är att du har en vilja att utvecklas och att växa tillsammans med oss. På Digtory möts du av en prestigelös miljö där alla har möjlighet att påverka och få sin röst hörd.

Kompetenser

 • Några års erfarenhet av arbete med digital kommunikation 
 • Kan on page SEO på dina fem fingrar
 • Duktig skribent på minst svenska och engelska, kan du fler språk så är det en bonus
 • Förstår den digitala kundresan och hur man utvärderar den i analysverktyg
 • Erfarenhet av Analytics, Tag Manager och Search Console
 • Kan göra en Site Audit och genomföra eller kravställa åtgärder till webbutvecklare
 • Vi ser det som meriterande om du också har kunskap kring mer teknisk SEO

Vad erbjuder Digtory?
Vi är ett litet men erfaret team på 7 personer som jobbar tätt ihop och utvecklas tillsammans. För oss är det såklart viktigt att du trivs på jobbet och får livspusslet att gå ihop. Därför erbjuder vi alltid:

 • Flexibla arbetstider och möjlighet att jobba på distans vid behov
 • Fantastiskt fina kontorslokaler på Asecs-området i Jönköping
 • Friskvårdsbidrag, tjänstepension, och kollektivavtal
 • Flat organization med möjlighet att påverka i beslutsfattning
 • Kompetensutveckling på arbetstid
 • Möjlighet att påverka din arbetsroll så den passar just dig

Frågor och kontakt
Ansvariga för denna rekrytering är Martina Wipa och Helena Hjalmarsson. Vid eventuella frågor så är du välkommen att kontakta Martina på martina@digtory.se eller 076-609 19 20. Helena når du på helena@digtory.se eller 076-162 69 67.

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till hello@digtory.se, märk ämnesraden ”Digital Specialist Content och SEO”. Ansökan är öppen till 30 april, men vi rekryterar löpande så vänta inte för länge. Vi ser fram emot din ansökan!

Alla lediga tjänster

Digital specialist – SoMe/Paid Search/analys

Digital specialist – SEO/Content/analys