Karriär - lediga tjänster

Digital specialist - SoMe, Paid Search & Analys

Vi på Digtory söker nu efter nya digitala stjärnor som kan bli nästa pusselbit i vårt lagbygge och vår resa mot Dig(ital vic)tory. Digtory befinner sig i en stark tillväxtresa och behöver nu utöka teamet med fler grymma specialister, kanske är det just dig vi söker?! Du kommer att arbeta i ett team av seniora specialister inom sina områden, med kunder inom både B2B och B2C.

Vi behöver förstärka vårt team av digitala specialister inom områdena sociala medier och Paid Search. Och det är just där du kommer in i bilden med ditt driv och kunnande.

Vem är du?
Du är en fena på att balansera mellan kreativt innehållsskapande och att utvärdera och analysera data. Med största sannolikhet har du jobbat några år i branschen med just Paid Search och sociala medier, och har praktisk erfarenhet av de största sociala plattformarna och annonsverktygen.

Du kommer att jobba i ett team av specialister från oss på Digtory där du kommer att jobba främst med att utveckla våra kunders annonsering, men också kreativt innehållsskapande till sociala medier och analysarbete för att kunna fatta affärsmässiga beslut. Vi värdesätter praktisk erfarenhet, men minst lika viktigt är att du har en vilja att utvecklas och att växa tillsammans med oss. På Digtory möts du av en prestigelös miljö där alla har möjlighet att påverka och få sin röst hörd.

Kompetenser

 • Minst några års erfarenhet av sociala medier och Paid Search
 • Vana av att arbeta i verktyg som Google Ads, Microsoft Ads, Facebook Ads Manager, Linkedin Campaign Manager m.m. Meriterande om du också har erfarenhet av annonsering på TikTok och Snapchat.
 • Har koll på de stora sociala nätverken som Facebook, Instagram och Linkedin.
 • Är en fena på analys och Google Analytics. Begrepp som Multi-Channel Funnels och Attribution Project är din vardag.
 • Meriterande om du också har kunskap om G4

Vad erbjuder Digtory?
Vi är ett litet men erfaret team på 7 personer som jobbar tätt ihop och utvecklas tillsammans. För oss är det såklart viktigt att du trivs på jobbet och får livspusslet att gå ihop. Därför erbjuder vi alltid:

 • Flexibla arbetstider och möjlighet att jobba på distans vid behov
 • Fantastiskt fina kontorslokaler på Asecs-området i Jönköping
 • Friskvårdsbidrag, tjänstepension, och kollektivavtal
 • Flat organization med möjlighet att påverka i beslutsfattning
 • Kompetensutveckling på arbetstid
 • Möjlighet att påverka din arbetsroll så den passar just dig

Frågor och kontakt
Ansvariga för denna rekrytering är Martina Wipa och Helena Hjalmarsson. Vid eventuella frågor så är du välkommen att kontakta Martina på martina@digtory.se eller 076-609 19 20. Helena når du på helena@digtory.se eller 076-162 69 67.

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till hello@digtory.se, märk ämnesraden ”Digital Specialist Paid Search”. Ansökan är öppen till 30 april, men vi rekryterar löpande så vänta inte för länge. Vi ser fram emot din ansökan!

Alla lediga tjänster

Digital specialist – SoMe/Paid Search/analys

Digital specialist – SEO/Content/analys