Helene
Johansson
Project Manager

”Ledarskap, Marknadsföring & Utbildning” är tre generella ord som sammanfattar vad jag gillar, både privat och i mitt yrkesliv.

Kontakta mig
Lite om mig själv

Mitt steg in i den marknadsföringsbranschen tog jag 2007 när jag började som SEO-tekniker på Getupdated’s tekniska avdelning i Borås. Det blev en omvälvande resa för min del i ett snabbt växande bolag i en tillika expansiv och mycket agil bransch. Jag arbetade som teamleader, utbildade och rekryterade SEO-tekniker samtidigt som jag var säljstöd och SEO-specialist med fokus på ett färre antal stora kunder. Min resa har fortsatt inom digital media med olika fokusområden, men efter 12 år på ett par olika mediabyråer tog jag ett kliv in i e-handelns värld istället och gick vidare till ett privat företag. Där startade jag som e-handelsansvarig upp en webbshop med försäljning riktad mot en helt ny marknad, B2C. Denna uppstart gav mig en mycket större förståelse för alla system som ingår i hela processen; som design-, affärs- och leveranssystem, pimsystem, betalsystem och mycket annat som inte bara ska fungera friktionsfritt tillsammans utan också så kostnadseffektivt som möjligt.

Hos Team Digtory får jag vara delaktig i hela kundresan, vilket har varit ett av målen för mig i mitt yrkesliv. Här kommer jag som projektledare och digital strateg att ha helikopterperspektivet på och arbeta fram en strategi för våra kunders mål, men också göra djupdykningar i olika analyser och SEO.

Jag är en person som har lätt för att skapa förtroende med nya kontakter, både externa och interna samt bidrar gärna så gott jag kan till en produktiv och härlig stämning.

Kontakta mig