Hur vi jobbar

Kunskap
Dig(ital vic)tory with
Team Digtory

Digital marknadsföring som ger synbara resultat.

När du anlitar oss så anlitar du ett team av digitala seniorer med lite olika spetsområden som tillsammans kompletterar varandra oerhört bra. Vi har två ben i verksamheten. Det ena består av utbildning, där vi skriver och driver yrkeshögskoleutbildningar samt tar fram anpassade företagsutbildningar. Det andra består av att vi bemannar marknadsavdelningar med den digitala kompetens som behövs. Vårt upplägg är alltid flexibelt eftersom vi vet att alla verksamheter har olika typer av digitala utmaningar. Vi hjälper till där det behövs, oavsett om det handlar om att vara digitalt stöd till ledningen, coacha marknadsansvarig några timmar per månad eller vara en del av företagets marknadsavdelning genom att bemanna den med exempelvis 50% – 100 % och därmed strategiskt samt operativt utföra allt från annonsering på sociala medier och Google till att hjälpa till med innehåll på webbplatsen.

Exempel på uppdrag som vi anlitas för just nu:

  • Kampanjplanering och hantering 
  • Förvaltning “underhåll” (Paid social, SEM (Google/Microsoft), SEO osv)
  • Framtagning av mätplan samt migrera klart från Universal till GA4 (Google Analytics) 
  • Inventera/optimera/flytta innehåll on site (likt webbredaktör)
  • Behovsutredning inför ev byte av digital plattform, framtagning digital strategi etc

Står du inför en digital förändringsresa?

Vi hjälper företag och andra typer av verksamheter som står inför en digital förändringsresa. Det kan vara byte av webbplattform, optimering av den digitala infrastrukturen för att bli mer tids- och kostnadseffektiva, bygga ett varumärke nationellt eller internationellt, skapa närvaro på sociala medier, öka försäljningen genom digitala kanaler osv.

Vet du inte exakt vilken typ av förändringsresa du står inför så hjälper vi dig där också. Vår specialitet är digital affärsutveckling, det vill säga att öka lönsamheten och driva företag framåt med hjälp av den digitala världens möjligheter. Vi utgår alltid från en behovsanalys tillsammans med dig, det kan vara en nulägesanalys, en digital analys eller webbanalys. Sedan tar vi fram ett lösningsförslag som är anpassat efter din verksamhet och dina behov. Du bestämmer hur mycket eller lite du vill att vi sedan gör. Det vanliga är att vi börjar någonstans och utvecklar tillsammans. Allt är som sagt flexibelt.

Bemannar marknadsavdelningar med digital kompetens

Vi kan hjälpa ditt företag att fylla flera roller inom marknadsföring och affärsutveckling. På Digtory finns allt från SEO-specialister och Google Ads-strateger till seniora affärsutvecklare.

Digital affärsutvecklare/strateg

Beslutsstöd i ledningen, projektledning, digitala strategier, framtagning av marknadsplan.

Digital kravställare

Marknadsstrategisk samt teknisk kravställning kring digital utveckling, infrastruktur, tjänster och system.

Digital kommunikatör

Framtagande av digital kommunikationsprofil samt innehållskalender, skapande av contentbank (text, bild, rörligt material), förvaltning av sociala medier, utbildning digital kommunikation och annonsering digitala kanaler (Facebook, Instagram, LinkedIn, Google).

Webbmaster/Analytiker

Analys (exempelvis webbplats), framtagande av mätplan, analys av trafik/data, rapportering till operativt team och ledning (verktyg såsom Google Analytics, Google Data Studio, SEM Rush, samt Hotjar), hantering av sökmotoroptimering (SEO), optimering av inlänkar.

 

Vi bemannar ofta större roller på heltid och det kan exempelvis vara E-commerce manager, Performance marketing specialist, CRM manager, Marketing automation manager och dylikt. 

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa just dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Utbildningar

Vi har jobbat med coachning och utbildning av företag, organisationer och myndigheter sedan 2011. När det gäller utbildning så skriver och driver vi yrkeshögskoleutbildningar inom digitala rollerVi jobbar också med företagsanpassade utbildningar, som kan innebära att vi skräddarsyr en utbildning för exempelvis ny personal på ett företag till att vi anordnar öppna utbildningar inom specifika digitala ämnen, exempelvis SEM, Google Analytics eller sociala medier.