Utbildningar

utbildning
Utbilda dig med
Team Digtory

När du anlitar oss för utbildning så anlitar du ett seniorteam där utbildningsledarna har minst 15 års erfarenhet från branschen. Vi skriver och driver yrkeshögskoleutbildningar inom nya digitala roller, vi var väldigt tidiga med detta och hade exempelvis “Digital Marknadskoordinator” redan 2013. Vi tar också fram företagsanpassade utbildningar som antingen är skräddarsydda utifrån ett specifikt behov eller som är öppna där alla som vill har möjlighet att delta.  

Upplägget är alltid flexibelt och kan se väldigt annorlunda ut beroende på behov och förutsättningar. Under 2020 blev vi exempelvis tillfrågade av Almi att ta fram en digital coachningsserie för mindre och medelstora företag.  Ett upplägg som består av förinspelade föreläsningar, digitala workshops och enskilda möten. Hittills har cirka 50 företag deltagit i detta upplägg som både varit tidseffektivt och lönsamt.

“Det här har varit en väldigt intressant och nyttig resa! Jag har försökt implementera det vi lärt oss och tack vare det har jag ökat min försäljning konstant. Trafiken till hemsidan har gått stadigt uppåt, från 1.500 besökare i månaden, när jag påbörjade satsningen, till 8.000 idag. Jag skulle aldrig ha kommit dit utan er hjälp. Stort tack! ”

Vill du veta mer om våra utbildningar? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. 

Förutom utbildning så bemannar vi marknadsavdelningar med digital kompetens.