digitalisera verksamheten
Digitalisera
företaget
Var början man?
Team Digtory har många års erfarenhet av digitalisering och har hjälpt företag i många branscher och storlekar genom processen. Vår vardag är att öka företags lönsamhet!

Vi vägleder er genom ert företags digitala förändringsresa.
Kontakta oss idag!

Digitalisera företaget

 
Står ni inför att digitalisera företaget och funderar över i vilken ände ni ska börja? Det finns många vägar att gå och det kan bli både kostsamt och komplext i slutändan, men med rätt vägledning så kan det faktiskt bli ganska enkelt. 

 

Vi på Team Digtory har många års erfarenhet av digitalisering av såväl e-handelslösningar som interna processer och infrastrukturer. Ni kanske är ett industriföretag som behöver flytta över vissa av era arbetsflöden digitalt, eller så är ni ett företag som inser att ni behöver bygga en e-handel för att inte tappa marknadsandelar, eller liknande.

 

Vi vägleder företag som exempelvis vill:

 
  • Bygga sitt varumärke digitalt för att inte tappa marknadsandelar
  • Ta nya marknader genom att använda digitaliseringens möjligheter
  • Utöka sin digitala närvaro på exempelvis sociala medier eller andra digitala plattformar
  • Öka trafik till sin webbplats samt öka antalet leads/köp genom att arbeta resultatdrivet
  • Digitalisera sina arbetsflöden och därmed bygga en digital infrastruktur för att spara tid och pengar
  • Byta eller utveckla webbplattformen till en mer hållbar och lönsam lösning

 

Kontakta oss för ett förbehållslöst möte där ni kan berätta för oss vilken typ av digitalisering ni står inför.

Vår vardag är att öka företags lönsamhet! Vi är specialister som jobbat över 17 år med Digital affärsutveckling. Vi har varit med och kravställt/lanserat över 400 digitala plattformar, utbildat över 300 företag och utbildat över 400 elever genom året. Vi har en etablerad projektprocess som vi utgår ifrån. Strategi/genomföranden tar vi fram tillsammans med er genom en behovsanalys. Alla verksamheter ser olika ut och har därför olika behov, så grunden är viktigast. Vi samverkar gärna med andra då vi har valt att agera som oberoende konsulter. Vi får ofta uppdrag att även utbilda byråer i vår egna bransch, eftersom vi är extremt vassa på strategiframtagning/identifiera behov/utbilda osv.

Kontakta oss idag