Utbildning Digital analys och utvärdering

utbildning
Utbilda dig med
Team Digtory
Dagar
Timmar
Minuter
Nytt datum kommer inom kort

Utbildning Digital analys och utvärdering är en del i en utbildningsserie men du kan välja att enbart delta i denna om du vill. Är det första gången du deltar i utbildningsserien så ingår en marknad- och webbanalys skräddarsydd för din verksamhet. Detta är en öppen utbildning som vem som helst kan anmäla sig till. Du tar med dina egna projekt in i utbildningen, vilket gör att fokus kommer att bli utifrån dina behov och förutsättningar. Det blir alltså fokus på att du ska jobba med att analysera och utvärdera din verksamhet/ditt arbete.

Vi lägger upp utbildningen efter en tidsplan som passar dig.

Föreläsarna Anna och Helena visade på stor erfarenhet och stor pedagogisk förmåga under hela utbildningens gång.Jag gillade framförallt konceptet med att varva digitala föreläsningar med de individuella mötena.Under dessa möten kunde vi i lugn och ro arbeta med skarpa case som både jag och företaget hade stor nytta av.Jag kan varmt rekommendera Team Digtory!

Varför ska jag gå utbildning Digital analys?

Om du har någon form av digital närvaro så BÖR du analysera. Detta gäller alltså oavsett om din närvaro enbart består av en enkel hemsida, om du inte har något annat än en Facebooksida eller om du driver hela din verksamhet digitalt. Analys handlar inte bara om att ta fram siffror. Du behöver förstå vad de siffror du tar fram faktiskt säger och hur du kan använda dem för att utveckla de insatser du gör samt din verksamhet. Faktum är att oavsett bransch så sker den digitala utvecklingen i en rasande fart. Du har förmodligen inte råd att inte ha en digital närvaro, och du har heller inte råd att inte förstå vad just du ska göra för att utveckla din digitala närvaro. Oavsett om du analyserar din webbplats, dina sociala medier eller vad det nu kan vara så får du fram ett underlag som kan agera utifrån. Det blir ditt styrdokument för att kunna utveckla och på så sätt få mer lönsamhet i det du gör. När du analyserar så måste du fundera på vad du kan dra för slutsatser utifrån det du ser och vad kan du ta för lärdomar.

Idag finns det enorma möjligheter med digital analys. I denna utbildning kikar vi främst på Google Analytics som verktyg men det viktiga blir att få dig att förstå hur du ska jobba med digitala utvecklingen för just din verksamhet.

Vem är den till för? 

Utbildningen passar både dig som är nybörjare och dig som tidigare har jobbat med att analysera digitalt. Anledningen till detta är att du ska jobba med din verksamhet utifrån dina behov och förutsättningar. Denna utbildning består till viss del av enskilda coachmöten, vilket gör att du kommer få hjälp var du än befinner dig. Utbildningen är alltså för dig som vill veta mer vad digital analys innebär, hur man rent praktiskt gör men också för dig som jobbat ett tag och känner att du vill ta ytterligare ett steg.

Vad ingår i analysutbildningen? 

  • Inspelade föreläsningar med introduktion till digital analys
  • Digital workshop som vi kör live tillsammans i grupp 
  • Två enskilda digitala coachmöten skräddarsydda för din verksamhet 
  • Mallar anpassade utifrån ämnet, exempelvis mätplan och budgetplan
  • Tillgång till Facebookgrupp för att kunna diskutera och inspireras av varandra 
  • Oavsett vilket del i utbildningsserien du väljer så ingår alltid en marknad- och webbanalys
     
Prisuppgift

Är det första gången du deltar i en del i denna utbildningsserie så är priset 12 900 kr ex moms och då ingår en marknad- och webbanalys. Har du deltagit tidigare och fått din analys så är priset 6 900 kr ex moms. Startpunkt samt tidsplan enligt överenskommelse.

Vad är en marknad- och webbanalys?

Om det är första gången du deltar på en av utbildningarna i denna serie så ingår en marknad- och webbanalys. Detta för att du ska få en bra grund att jobba vidare utifrån. Analysen är helt anpassad för ditt företag och du kommer ha stor nytta av den oavsett om du bara deltar på en del i utbildningsserien eller om du deltar i alla delar. Analysen blir som ett styrdokument för dig som hjälper dig att utveckla din verksamhet.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan nedan för en eller flera delar i utbildningsserien. Intresseanmälan är ej bindande.