Om oss - Team Digtory

Vi bemannar och utbildar marknadsavdelningar med digital kompetens

Team Digtory är ett seniorteam bestående av digitala affärsutvecklare, specialister och strateger.

Vår vision är att alltid tillföra kunskap genom att utbilda anställda, marknads- och webbgrupper, företagsledare och styrelser inom digital kommunikation och affärsutveckling. Vi vet att kunskap föder trygghet och har samlat ett team av specialister för att kunna stötta företag där det finns behov, oavsett om det handlar om att hålla i en utbildning eller utföra tjänster operativt. Vårt team består av digitala strateger, analytiker, kravställare, kommunikatörer och affärsutvecklare, som stöttar dig inom digital affärsutveckling, infrastruktur och marknadsföring.

Din Webbstrateg och Knockify gick samman våren 2020 och blev därmed Team Digtory.

OM OSS

Kan "the perfect match" hända mer än en gång?

Anna som är en riktig doer startade sitt företag 2011 efter att då ha jobbat med marknadsföring i 8 år. Hon hade hunnit driva både e-handel och anordna ett flertal event då hon av en händelse sprang på uppfinningsrika Martina som på den tiden knackade hemsidor i HTML och pluggade digital kommunikation. Anna med alla sina bollar i luften behövde en hemsida till ett event och Martina var “the perfect match”. Sen den dagen har duon hunnit med en hel del, allt ifrån Norrlandsturné med Nyföretagarcentrum till sociala medier-event i Stockholm, företagsresa till Berlin samt mängder av uppdrag inom digital kommunikation åt företag som förutom framtagande strategier och innehållskapande inneburit både photoshoots, pressträffar, bakom kulissen-häng på diverse shower, intervjuer med intressanta människor och mycket mer.

Inget var dock fulländat förrän dagen då dessa kvinnor träffade Helena. Denna fantastiska kvinna med en drivkraft utan dess like. Hon började redan år 2003 då Google lanserade Google Ads i Sverige. Under sina år som KAM och digital strateg, upptäckte hon bristen ute hos beställaren och svårigheten för leverantören att nå de mål som var uppsatta med sina digitala utvecklingsprojekt. Så redan i mitten av 2000-talet började Helena grotta ner sig ordentligt i tekniken, hur marknadsavdelningar fungerade och vad man saknade för kompetenser.

Din Webbstrateg

Sammanslagningen

År 2011 tog också Helena ett stort kliv och grundade Din Webbstrateg med dåvarande kollegan, Torbjörn Noaksson. Det saknades en oberoende part inom webb och kommunikation som kunde agera kravställare, ett arbetssätt som var självklart i IT-branschen. Så Helena ville översätta “att kravställa” från IT-branschen till webb och kommunikation, och på så sätt hjälpa företagen och leverantörerna med att nå framgång i sina projekt genom att ta fram ett styrdokument som vi idag kallar för kravställning. Detta arbetssätt gick även att tillämpa oavsett digital infrastruktur eller kommunikationslösning.

Redan år 2012 blev Helena uppmärksammad av Nässjöakademin som frågade om det gick att ta fram en utbildning inom den nya digitala rollen. Så då skapade Helena med team den första YH-utbildningen i Sverige som då hette “Digital marknadskoordinator”. Ett första steg för att kompetensutveckla de som ska ut i näringslivet och jobba med att koordinera och kravställa marknadsföring och digital kommunikation.

Helena som drivit och kravställt både stora och små digitala utvecklingsprojekt och brinner något oerhört för att utveckla affärer, och att hjälpa människor att själva lyckas med det. I dag är Helena en, som vi kallar det, senior digital affärsutvecklare och ansvarig för att kravställa marknaden.

Så två kreativa kommunikatörer möter en analytisk affärsutvecklare. Vad kan bli bättre? Jo! Ett team med lika enastående människor så klart! Idag består Team Digtory av ett seniorteam på 9 personer där alla har sina specialiteter och små egenheter. Ett team med en sak gemensamt; att hjälpa företag nå sin fulla digitala potential, därav namnet Digtory (=Digital Victory).

En solig vårdag i april 2020, efter cirka 1 års samarbete, tog Helena, Anna och Martina beslutet att gå samman med Knockify Digital Marketing Agency och Din Webbstrateg. Man lyfte in Knockify:s energirika och kommunikationskreativa verksamhet in i företaget Din Webbstrateg som är mest kända för analys och digital affärsutveckling. Sammanslagningen resulterade i ett rebrand där namnet Team Digtory AB föddes. Trots rådande världspandemi var succén direkt ett faktum. Team Digtory AB ägs av Digital Talent Group AB som i sin tur ägs till lika stora delar av Helena Hjalmarsson, Anna Wildefjord och Martina Wipa. Knockify finns kvar i bilden som ett dotterbolag och kommer att fyllas med annan verksamhet inom kort. Dessa grymma ladies har nämligen höga mål och visioner, och deras resa har bara börjat.

Varför ska ni
välja oss?

Du kan knappast hitta någon med mer hjärta, med mer passion och med mer vilja att nå de mål som sätts upp. Vi vill hitta bästa lösningen för varje specifik verksamhet. Vi jobbar inte utifrån någon mall eller paketlösning och vi går alltid “all in” för att teamkänslan ska infinna sig både internt och med våra uppdragsgivare. 

bg480_3
Adress

Kompanigatan 7
553 05 Jönköping

+46 (0)36 777 94 50

hello@digtory.se

Kontakta oss

Använd kontaktuppgifterna eller formuläret nedan om du har frågor eller funderingar. Vi återkommer till dig så snart vi kan.

kontakt