Karriär - lediga tjänster

SEM-specialist sökes

På Team Digtory bemannar vi marknadsavdelningar med digital kompetens. Vi utvecklar, utmanar och utbildar befattningar såsom exempelvis marknadschefer och koordinatorer i vårt dagliga arbete. Just nu befinner vi oss i en stark tillväxtresa och söker fler resurser till ett av våra ben i verksamheten där vi bland annat bemannar byråer i vår egna bransch. Vi letar efter dig som kallar dig expert och vågar visa det. Du har kunskapen och älskar resultat.

Vem är du?

Vi söker en resultatdriven person med passion för digital annonsering. Vi ser gärna att du har minst 1 års erfarenhet av att arbeta med Google Ads och att optimera mot KPI:er som ROAS och CPA. Har du erfarenhet eller intresse av att även lära dig Display, YouTube och/eller App-annonsering är detta ett plus. Har du tidigare arbetat på byrå och därmed har erfarenhet av att arbeta med ett flertal olika typer av kundresor samt har arbetat framgångsrikt med strategier baserade utifrån målbild så är det fördelaktigt i den roll du kommer ha hos oss. Det är ett plus om du har god analytisk förmåga, är grym på Google Analytics och tar hänsyn till allt ifrån exempelvis indirekta konverteringar till konverterande plattformar i dina slutsatser och din löpande optimering. Vi ser gärna att du tycker om att leda rapportmöten med kund eftersom du här du får chans att visa resultatet av dina insatser samt bolla dina nya idéer för kommande period. Du har hög ansvarskänsla och erfarenhet av att ansvara för kontobudget, arbeta för att uppnå målbild samt rapportera eventuella avvikelser till kund och/eller närmast ansvarig kollega.

Prickar du i dagsläget inte in samtliga punkter i beskrivningen ovan men har en stark ambition att göra det inom snar framtid så tveka inte att skicka en ansökan ändå. Vi har möjlighet att internutbilda rätt person vid behov.

Kompetenser

 • Minst 1 års erfarenhet av Google Adsannonsering 
 • Giltig certifiering i som minst Google Sök, Google Shopping  
 • Vana av att arbeta i verktygen Google Ads och Merchant Center


Meriterande

 • Mycket meriterande om du har intresse av att lära dig annonsering även via andra plattformar (exempelvis Facebook) 
 • Erfarenhet av annonsering på Bing, Facebook, LinkedIn, TikTok och Snapchat. 
 • Är en fena på analys och Google Analytics. Begrepp som Multi-Channel Funnelsoch Attribution Project är din vardag. 
 • Vana vid rapportering
 • Erfarenhet av SA360 
 • Erfarenhet av att ta fram rapporter via Datastudio eller andra rapporteringsverktyg
 • Kunskap om G4 


Vad erbjuder Digtory?

Vi bemannar inom digital affärsutveckling/analys, digital marknadsföring och utbildning. Vi värdesätter praktisk erfarenhet, men minst lika viktigt är att du har en viljan att utvecklas och att växa tillsammans med oss. På Digtory möts du av en prestigelös miljö där alla har möjlighet att påverka och få sin röst hörd. Vi värdesätter samarbete så högt att vi har valt att ha med ordet “team” i vårt företagsnamn. Vi ser till att vi har ett samarbete både inom teamet och tillsammans med våra kunder för att på så sätt uppnå bästa möjliga resultat och samtidigt ha så roligt som möjligt på vägen. 

Vi är ett litet men erfaret team på 7 personer som jobbar tätt ihop och utvecklas tillsammans. För oss är det såklart viktigt att du trivs på jobbet och får livspusslet att gå ihop. Därför erbjuder vi alltid:

 • Arbetstid är 8-17 men vi har möjlighet till flex och att jobba på distans vid behov
 • Fantastiskt fina kontorslokaler på Asecs-området i Jönköping
 • Friskvårdsbidrag, tjänstepension, och kollektivavtal
 • Flat organization med möjlighet att påverka i beslutsfattning
 • Kompetensutveckling på arbetstid
 • Möjlighet att påverka din arbetsroll så den passar just dig


Frågor och kontakt
Ansvariga för denna rekrytering är Martina Wipa och Helena Hjalmarsson. Vid eventuella frågor så är du välkommen att kontakta Martina på martina@digtory.se eller 076-609 19 20. Helena når du på helena@digtory.se eller 076-162 69 67.

Välkommen att skicka din ansökan till martina@digtory.se, märk ämnesraden ”Ansökan SEM-specialist”. Vi rekryterar löpande så vänta inte för länge. Vi ser fram emot din ansökan!

Alla lediga tjänster