Anna

Wildefjord
Senior Digital Growht Marketing Specialist & Strategist
Jag gillar att hjälpa till att utveckla saker och ting till det bättre, oavsett om det handlar om människor eller företag.
Kontakta mig
Lite om mig själv

Efter att ha arbetat med marknadsföring och kommunikation i 19 år så har jag märkt att om det är något man inte kan bli så är det fullärd. Det är en fantastisk värld som hela tiden utvecklas och det är det jag brinner allra mest för, att utveckla. Jag gillar att hjälpa till att utveckla saker och ting till det bättre, oavsett om det handlar om människor eller företag. Det gör att den digitala värld vi lever i nu är så spännande, det går att utveckla med oändliga möjligheter. 

Med min breda kompetens och långa erfarenhet så är idag min roll digital strateg, vilket gör att jag gör allt från att coacha kollegor, utbilda personal på företag och rådgiva företagsledare till att ta fram marknadsplaner, lägga upp upp en strategi för digital annonsering, sociala medier och mycket mer därtill.

De senaste åren har jag haft stort fokus på digitala kanaler och speciellt den betalda delen av Google samt Meta (Facebook/Instagram) men också LinkedIn, Microsoft Ads (Bing), TikTok, Snapchat, Twitter, Pinterest mfl. Jag har nu senaste året jobbat både med större och mindre varumärken. Jag har bland annat varit med och lanserat en djurförsäkringsapp på finska marknaden, jobbat med en av de mest komplexa paid social-lösningar som vi har i Sverige med utveckling av externa verktyg, varit delaktig i att ta fram flera större videokampanjer för att bygga starkare varumärke för en pantlåneverksamhet, och mycket mycket mer.  

Behöver ditt företag strategisk och/eller operativ hjälp att utveckla er digitala kommunikation?

Kontakta mig