Anna Wildefjord, Digital strateg, Team Digtory

Anna

Wildefjord
Senior Digital Strategist & Educator
Jag gillar att hjälpa till att utveckla saker och ting till det bättre, oavsett om det handlar om människor eller företag
Kontakta mig
Lite om mig själv

Efter att ha arbetat med marknadsföring och kommunikation i 17 år så har jag märkt att om det är något man inte kan bli så är det fullärd. Det är en fantastisk värld som hela tiden utvecklas och det är det jag brinner allra mest för, att utveckla. Jag gillar att hjälpa till att utveckla saker och ting till det bättre, oavsett om det handlar om människor eller företag. Det gör att den digitala värld vi lever i nu är så spännande, det går att utveckla med oändliga möjligheter. 

Med min breda kompetens och långa erfarenhet så är idag min roll digital strateg, vilket gör att jag gör allt från att coacha kollegor, utbilda personal på företag och rådgiva företagsledare till att ta fram marknadsplaner, lägga upp upp en strategi för digital annonsering, sociala medier och mycket mer därtill. Mina 9 år som företagare har varit en riktig resa. Jag började med inget förutom en jäkla stark drivkraft och en liten ryggsäck med kunskap inom marknadsföring och affärsvärlden. Första åren var det bokstavligen blod, svett och tårar 24/7. Efter att ha utökat till en stor ryggsäck med kontakter, kunskap och erfarenhet genom att våga testa det mesta så startade jag Knockify ihop med en fantastisk kvinna; Martina Wipa. Vi byggde en digital verksamhet tillsammans genom mottot “Ingen minns en fegis!”. 

Några år senare träffade jag hon som numera är den andra fantastiska kvinnan i mitt liv (förutom min kära mor); Helena Hjalmarsson. Det är något helt underbart med människor som vågar gå sin egen väg och som aldrig ger upp oavsett vad som händer. Jag klickade genast med Helena och när både jag och Martina märkte hur perfekt hennes kompetens kompletterade vår så var det inget snack om saken. Vi måste driva företag ihop! Eftersom vi alla tre är personer som inte bara snackar så blev det också så.

Kontakta mig