Utbildning Sociala medier - Skapa närvaro

utbildning
Utbilda dig med
Team Digtory
Dagar
Timmar
Minuter
Nytt datum kommer inom kort

Utbildning Sociala medier – Skapa närvaro är en del i en utbildningsserie men du kan välja att enbart delta i denna om du vill. Är det första gången du deltar i utbildningsserien så ingår en marknad- och webbanalys skräddarsydd för din verksamhet. Detta är en öppen utbildning som vem som helst kan anmäla sig till. Du tar med dina egna projekt in i utbildningen, vilket gör att fokus kommer att bli utifrån dina behov och förutsättningar. Du kommer alltså att jobba med dina egna sociala medier i din verksamhet.

Vi lägger upp utbildningen efter en tidsplan som passar dig.

När jag började utbildningen hos Digtory visade det sig att min kunskap av digital marknadsföring var mycket begränsad. Det visade sig ganska snabbt att jag hade mycket att lära och framförallt förstå hur digital marknadsföring hänger samman med alla möjliga verktyg för att få synlighet på nätet. Idag har jag en helt annan förståelse för digital marknadsföring och har mycket lättare att hänga med. Utbildningen har verkligen varit till stor nytta.

Varför ska jag gå utbildning Sociala medier?

Alla känner vi till sociala medier. De flesta av oss använder det privat och du har förmodligen även gjort det i företaget som du jobbar på eller driver. Den stora frågan är ju hur man jobbar med det framgångsrikt. Det finns inget facit eller “one size fits all”. Du måste hitta det som passar just din verksamhet allra bäst utifrån er målgrupp, era förutsättningar, behov och mål.

I denna utbildning kommer det stora fokuset att vara innehåll eller content som det också kallas även i Sverige. Det är nämligen grunden till att du ska lyckas. Du behöver skapa innehåll som får din målgrupp att “gå igång”. De så kallade algoritmerna, det vill säga det som styr hur dina inlägg syns för dina följare har blivit allt mer åtstramade genom åren. Detta gör att det är viktigare än någonsin att bygga en relation med dina följare. Att använda det sociala medier faktiskt är till för, att interagera och vara “social”. Det handlar inte om att lyfta över traditionell marknadsföring till det digitala och hålla tummarna att folk ska rusa till dig för att göra en beställning, bokning eller vad du nu erbjuder. Det kanske fungerade för 20 år sedan men det fungerar inte idag. Vill du veta vad som fungerar? Anmäl dig till utbildningen!

Vem är den till för? 

Utbildningen passar både dig som är nybörjare och dig som tidigare har jobbat med sociala medier i marknadsföringssyfte. Anledningen till detta är att du ska jobba med din verksamhet utifrån dina behov och förutsättningar. Denna utbildning består till viss del av enskilda coachmöten, vilket gör att du kommer få hjälp var du än befinner dig. Utbildningen är alltså till för dig som vill förstå de olika sociala medier-plattformarna utifrån ett företags perspektiv, för dig som aldrig har marknadsfört i sociala medier men också för dig som har jobbat ett tag och vill lära dig mer.

Vad ingår i sociala medier-utbildningen? 

  • Inspelade föreläsningar med introduktion till marknadsföring i sociala medier
  • Digital workshop som vi kör live tillsammans i grupp 
  • Två enskilda digitala coachmöten skräddarsydda för din verksamhet 
  • Mallar anpassade utifrån ämnet, exempelvis innehållskalender
  • Tillgång till Facebookgrupp för att kunna diskutera och inspireras av varandra 
  • Oavsett vilket del i utbildningsserien du väljer så ingår alltid en marknad- och webbanalys
     
Prisuppgift

Är det första gången du deltar i en del i denna utbildningsserie så är priset 12 900 kr ex moms och då ingår en marknad- och webbanalys. Har du deltagit tidigare och fått din analys så är priset 6 900 kr ex moms. Startpunkt samt tidsplan enligt överenskommelse.

Vad är en marknad- och webbanalys?

Om det är första gången du deltar på en av utbildningarna i denna serie så ingår en marknad- och webbanalys. Detta för att du ska få en bra grund att jobba vidare utifrån. Analysen är helt anpassad för ditt företag och du kommer ha stor nytta av den oavsett om du bara deltar på en del i utbildningsserien eller om du deltar i alla delar. Analysen blir som ett styrdokument för dig som hjälper dig att utveckla din verksamhet.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan nedan för en eller flera delar i utbildningsserien. Intresseanmälan är ej bindande.