Utbildning SEO - Sökmotoroptimering

utbildning
Utbilda dig med
Team Digtory
Dagar
Timmar
Minuter
Nytt datum kommer inom kort

Utbildning SEO – Sökmotoroptimering är en del i en utbildningsserie men du kan välja att enbart delta i denna om du vill. Är det första gången du deltar i utbildningsserien så ingår en marknad- och webbanalys skräddarsydd för din verksamhet. Detta är en öppen utbildning som vem som helst kan anmäla sig till. Du tar med dina egna projekt in i utbildningen, vilket gör att fokus kommer att bli utifrån dina behov och förutsättningar. Du kommer alltså praktiskt att utföra SEO-arbete, samtidigt som du lär dig och får hjälp med det.

Vi lägger upp utbildningen efter en tidsplan som passar dig.

När jag började utbildningen hos Digtory visade det sig att min kunskap av digital marknadsföring var mycket begränsad. Det visade sig ganska snabbt att jag hade mycket att lära och framförallt förstå hur digital marknadsföring hänger samman med alla möjliga verktyg för att få synlighet på nätet. Idag har jag en helt annan förståelse för digital marknadsföring och har mycket lättare att hänga med. Utbildningen har verkligen varit till stor nytta.

Varför ska jag gå utbildning SEO?

Oavsett om du har en e-handel eller informationssida så är förmodligen din webbplats grunden i ditt företags digitala närvaro. Du vill antagligen att folk ska hitta till den utan att du behöver betala alldeles för mycket pengar för det. 61% av Sveriges befolkning googlar dagligen efter all möjlig typ av information och vi gissar att du vill komma högt i träffarna när de googlar efter sådant som är relaterat med din verksamhet. Här kommer sökmotoroptimering in i bilden men SEO som det också kallas handlar inte bara om att skriva rätt innehåll på din webbplats. Det handlar om att förstå hela kundresan och just ditt företags utmaningar i den. I denna utbildning kommer vi förutom så kallat content att beröra teknik, användarvänlighet, funktioner, länkstrategier och annat som är viktigt för SEO. 

Sökmotoroptimering är ett löpande arbete och inget du gör en gång men gör du ett bra jobb kommer du på sikt att kunna skörda bra med frukt. 

Vem är den till för? 

Utbildningen passar både dig som är nybörjare och dig som tidigare har jobbat med sökmotoroptimering. Anledningen till detta är att du ska jobba med din verksamhet utifrån dina behov och förutsättningar. Denna utbildning består till viss del av enskilda coachmöten, vilket gör att du kommer få hjälp var du än befinner dig. Utbildningen är alltså för dig som vill veta mer om vad SEO är och innebär men också för dig som jobbar med SEO-arbete och vill ta ytterligare ett steg.

Vad ingår i SEO-utbildningen?

  • Inspelade föreläsningar med introduktion till sökmotoroptimering
  • Digital workshop som vi kör live tillsammans i grupp
  • Två enskilda digitala coachmöten skräddarsydda för din verksamhet 
  • Mallar anpassade utifrån ämnet, exempelvis sökordsanalys
  • Tillgång till Facebookgrupp för att kunna diskutera och inspireras av varandra 
  • Oavsett vilket del i utbildningsserien du väljer så ingår alltid en marknad- och webbanalys första gången
     
Prisuppgift

Är det första gången du deltar i en del i denna utbildningsserie så är priset 12 900 kr ex moms och då ingår en marknad- och webbanalys. Har du deltagit tidigare och fått din analys så är priset 6 900 kr ex moms. Startdatum och tidsplan enligt överenskommelse.

Vad är en marknad- och webbanalys?

Om det är första gången du deltar på en av utbildningarna i denna serie så ingår en marknad- och webbanalys. Detta för att du ska få en bra grund att jobba vidare utifrån. Analysen är helt anpassad för ditt företag och du kommer ha stor nytta av den oavsett om du bara deltar på en del i utbildningsserien eller om du deltar i alla delar. Analysen blir som ett styrdokument för dig som hjälper dig att utveckla din verksamhet.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan nedan för en eller flera delar i utbildningsserien. Intresseanmälan är ej bindande.