Hur vi jobbar

Arbeta med
Team Digtory

KUNSKAP

Vi jobbar vanligtvis utifrån en arbetsprocess som består av Analys-Kravställning-Genomförande-Uppföljning. Vi börjar med att göra en form av analys utifrån behovet. Det kan vara allt från en webbplatsanalys till en marknadsanalys eller analys av ett specifikt konto, exempelvis Google Ads. Antingen mer omfattande eller en enklare.

Efter det gör vi en så kallad kravställning och tar fram nödvändiga styrdokument som reglerar vad som ska göras, hur det ska göras och vem som ska göra det. Därefter kommer vi till själva genomförandet. Här utförs det operativa arbete som behövs enligt den analys och kravställning som vi har tagit fram i processen. Vi utför det antingen själva eller ihop med företagets interna marknadsteam, där vi delar upp uppgifterna mellan oss.

Nästa steg är uppföljning. Vi utvärderar de insatser som har gjorts, något som leder till att processen börjar om och vi “tar action” för att uppnå vår målbild utifrån satta KPI:er. En process som är till för att arbetet ständigt ska utvecklas med målet att nå nya höjder.

arbetsprocess Digtory

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa just dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Kravställning

Att byta hemsida eller bygga en helt ny e-handel för första gången är ofta ett stort och dyrt projekt. Vid en så stor investering är det såklart viktigt att allt blir rätt från början. Men vilken leverantör, och vilket system ska man välja egentligen? Vilket CMS passar din verksamhet, och vem säkerställer att alla integrationer till affärssystem, CRM, betalningslösning och fraktsystem kommer med? Det är mycket att tänka på, och det blir lätt övermäktigt om man inte är insatt i alla system, och vem kan vara det egentligen?

Det är där vi i Team Digtory kommer in i bilden. Vi håller er i handen från projektstart till leverans och in i förvaltningsfasen om ni önskar. Genom åren har vi varit med i hundratals webbprojekt, från små informationssajter till multinationella e-handelsplattformar, och vi vet vad som är viktigt. Vi arbetar alltid helt oberoende och samarbetar inte med någon webbleverantör eller webbyrå. Vårt enda uppdrag är att se till att ni får en lösning som passar just er verksamhet, och som ni med tiden kan fortsätta växa i.

Vårt jobb är att hålla koll på leverantören så plattformen är SEO-säkrad, funkar lika bra i mobil som på desktop, har kopplingar till era övriga verksamhetssystem, och alla andra detaljer som är så lätta att missa.