Helena Hjalmarsson Marketing Executive & Senior Digital Business Developer på Digtory

Helena

Hjalmarsson
Marketing Executive and Senior Digital Business Developer
Att få coacha, vägleda, utmana och utveckla andra människor i något du brinner så passionerat för är bland det bästa som finns.
Kontakta mig
Lite om mig själv

Jag har arbetat med digital affärsutveckling och kommunikation i snart 18 år och jag upplever att jag aldrig känner mig fullärd då vi lär oss något nytt varje dag. Det som präglar mig som person är passion och det gör att jag får ett enormt driv i det jag gör. Jag behöver ha flera projekt igång samtidigt för prestera optimalt. I min roll coachar jag både ledning och styrelsemedlemmar i digitaliseringens omfattning och utmaningar. En roll som jag trivs mycket bra med. Att få coacha, vägleda, utmana och utveckla andra människor i något du brinner så passionerat för är bland det bästa som finns.

Jag är grundare och ägare tillsammans med Martina Wipa och Anna Wildefjord till vårt koncernbolag Digital Talent Group AB som i sin tur äger Team Digtory (tidigare Din Webbstrateg) och Knockify Marketing Agency AB (som flyttat sin verksamhet till Team Digtory AB. Vi valde att gå samman under våren år 2020, då vi under en längre tid samverkat mycket framgångsrikt med några företag. Så då gjorde vi slag i saken och buntade ihop digitala kommunikatörer med digitala affärsutvecklare. Så idag kan vi bemanna marknadsavdelningar med digital marknadskompetens på riktigt. Ett tufft beslut efter att drivit Din Webbstrateg i 9,5 år. Men ett av de viktigaste och bästa besluten jag någonsin gjort i denna bransch.


Utöver att driva företag är jag även ordförande i Marknadsföreningen i Jönköping (har suttit med i styrelsen i 7 år), sitter med i styrelsen för Nyföretagarcentrum samt agerar mentor åt nyföretagarcentrums medlemmar. Roller är ideella men så roliga och utvecklande både för mig som person men också i min övriga roll på marknaden.

Kontakta mig