Rekrytering Digitala tjänster

Kunskap
Dig(ital vic)tory with
Team Digtory

Vi hjälper dig med bemanning och rekrytering av digitala tjänster

Som du kanske redan vet så kan vi hjälpa dig att bemanna ditt företag marknadsavdelning med olika digitala roller men vi hjälper också till med rekrytering av digitala tjänster. Vi vet nämligen hur svårt det är för företag att först och främst veta vilken typ av digital kompetens som de behöver och sedan att hitta rätt person.

Från behov till anställning

Vi kan hjälpa dig med allt från att reda ut behovet till att skriva jobbannonsen inklusive kravspecifiktion och att komma i kontakt med intressanta kandidater. Tack vare att vi själva har utbildat personer inom digitala roller sedan 2013 på yrkeshögskolenivå, att vi har arbetat länge i branschen och att vi har nätverk med både rekryteringsföretag och andra typer av verksamheter så finns det flera olika sätt vi kan hjälpa er på.

Det absolut viktigaste är att göra en behovsanalys för att förstå vilken kompetens som just ditt företag är i behov utav. Det kanske visar sig att ni behöver fler personer eller att ni bör anställa en person med ett viss specialkompetens och sedan anlita någon extern för att komplettera, eller att det räcker att utbilda befintlig personal. Vi vet att det i princip är omöjligt att hitta en person som kan allt. Digital marknadsföring är ett brett ämne, det krävs vanligtvis olika personligheter, erfarenheter och kunskaper för att täcka in det som behövs. Oftast är det svårt att hitta i en och samma person. Misstaget många företaget och organisationer gör är att söka efter en person som ska kunna allt från att skapa kreativt material till att analysera, utföra olika operativa uppgifter osv. Något som gör att personen mer eller mindre behöver vara övermänsklig. Vi hjälper er att reda ut vad ni faktiskt behöver och hittar bästa lösningen för det.

Bemanning med Team Digtory eller vårt nätverk

Vi är ett team med seniorer som har olika specialistkompetenser. Det gör att vi kan bemanna er marknadsavdelning. Skulle det visa sig att ni är i behov av någon annan lösning än just vårt team så hjälper vi er genom att söka efter den personen i vårt nätverk. Vi hjälper er alltså att hitta bästa lösningen för just era behov, förutsättningar och önskemål oavsett vad lösningen innebär.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa just dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Utbildningar

Har du den personal som du behöver men saknar viss kompetens? Vi jobbar mycket med utbildningar, både YH-utbildningar och företagsanpassade. Just nu har vi även några öppna utbildningar där vem som vill kan delta. Om ingen av dem passar just era behov så kan vi skräddarsy ett upplägg åt er. Det finns alltid flexibla möjligheter med Team Digtory.