Hjälp med digital marknadsföring

Det är många företag som behöver hjälp med digital marknadsföring. Oftast sitter man själv inte på den kunskap som behövs, oavsett om man är ägare, VD eller marknadschef men det kan vara svårt att hitta rätt resurs att anställa och dessutom är det i princip omöjligt att en person kan allt. Digital marknadsföring är ett brett ämne och det kräver olika typer av kompetenser, erfarenheter och egenskaper för att täcka det behov som finns och för att få effekt på riktigt.

Oberoende stöd vid hjälp med digital marknadsföring

Team Digtory jobbar som ett oberoende stöd vid hjälp med digital marknadsföring. Vi vill att alla företag ska få den bästa lösningen utifrån deras specifika behov, förutsättningar och mål. Vi ser alltid på hela företaget för att skapa oss en bild kring verksamheten och hitta det som är allra bäst. Ibland kan det vara så att X generellt är det bästa men för detta företag är det bättre att fokusera på Y på grund av flera olika parametrar. Det finns sällan någon “one size fits all” inom digital marknadsföring.

Strategiskt och/eller operativt arbete

Vi kan hjälpa till både med strategiskt och operativt arbete. Exakt vad som behöver göras är beroende vilken typ av digital förändringsresa som företaget står inför och vad som är deras specifika förutsättningar och mål. Vi bemannar marknadsavdelningar med den digital kompetens som behövs oavsett om det är strategiskt, operativt, i större omfattning eller mindre.

Exempel på vad vi kan hjälpa till att utföra:

  • Kravställning för ny webbplats eller andra digitala tjänster/system/lösningar
  • Nulägesanalys – webb och/eller marknad
  • Kommunikationsstrategi
  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Annonsering på Google
  • Underhåll sociala medier
  • Analys/utvärdering
  • Med mera..

Oavsett vad vi gör utgår vi alltid från en process som består av utredning/analys, strategier/kravställning (styrdokument), operativt genomförande samt uppföljning.

Behöver ditt företag hjälp med digital marknadsföring? Kontakta oss för ett förbehållslöst möte!

Läs gärna mer om hur vi jobbar —-> Anlita oss

Sprid ordet