Ingen vanlig digital marknadsföringsbyrå

Vi kallar oss inte digital marknadsföringsbyrå eller någon annan form av byrå heller för den delen. Du får så klart kalla oss det om du vill. Saken är att det enda vi vill är att vara ett stöd i företags digitala förändringsresor, oavsett vad det innebär. Vi vill se till att varje verksamhet och projekt får det bästa utifrån de specifika förutsättningar som finns. Det innebär att vi oberoende hjälper till att hitta den ultimata lösningen. För att kunna göra detta behöver vi se på hela verksamheten, nuläget och framtid. Detta gör vi genom projektmöten, utredningar, analyser etc. Vi tar sedan fram de styrdokument som är nödvändiga, det kan exempelvis vara kravställning för en ny webbplats, en kommunikationsstrategi, mätplan eller vad som nu behövs.

Eftersom vi ser på hela verksamheten och dess mål så brukar vi säga att vi inte bara jobbar med digital marknadsföring, utan även digital affärsutveckling. Sen kan vår insats vara omfattande eller ganska liten men för oss är det viktigt att vi drar slutsatser på rätt underlag och inte utgår från någon mall eller vad som generellt “funkar”.

Digital marknadsföringsbyrå, digital byrå, webbyrå..

Det finns många olika typer av byråer. Faktum är att vi jobbar tillsammans med många av dem. När vi tar på oss “kundhatten” så är vi kunder till exempelvis en webbyrå. Vi har också jobbat med att utbilda byråer, vilket gör att vi blir leverantörer och självfallet samarbetar vi när kompetens behöver kompletteras, antingen åt ena eller andra hållet. Det är väldigt få verksamheter som har all kompetens inhouse, eftersom detta är en bred värld som kräver väldigt många olika typer av kvalifikationer och erfarenheter.

Vi bemannar marknadsavdelningar på den digitala kompetens som behövs och det kan innebära både externa och interna resurser. Om du vill kalla oss digital marknadsföringsbyrå så är det ok men en tradionell byrå är vi definitivt inte.

Vill du veta mer om hur vi jobbar? Läs mer under Anlita oss eller Utbildningar.

Sprid ordet