Digital kommunikatör, digital strateg, digital affärsutvecklare – Kalla oss vad du vill!

Som du kanske vet så bemannar vi marknadsavdelningar med digital kompetens men vad innebär det egentligen? Jo! Vi bemannar olika företags marknadsavdelning med roller såsom digital kommunikatör, digital strateg, digital affärsutvecklare, digital analytiker, digital kravställare etc. Vad du kallar spelar inte så stor roll. Vi “jackar” på med den kompetens som behövs inom det digitala. Kanske har företaget redan viss kompetens “inhouse”, kanske samarbetar man med en byrå (reklambyrå, webbyrå, kommunikationsbyrå etc) men det kan självfallet också vara att man saknar digital kompetens helt.

Oavsett så krävs det olika roller och kompetenser för att täcka upp det behov som finns. Den digitala världen är som bekant mäkta stor. En person kan inte allt och knappast två eller tre personer heller. Vi är ett seniorteam med olika specialistområden. Dessutom har vi ett stort nätverk där vi kan koppla på ännu fler om det behövs.

Hur arbetet med digital kommunikatör, digital strateg, digital affärsutvecklare m.m fungerar

Vi ser alltid efter företagets behov, förutsättningar och mål. Det kan vara allt från att vi går in som digital kommunikatör och hjälper till att ta fram SEO-anpassad copy till en webbplats till att vi går in som digital strateg eller affärsutvecklare och hjälper till att ta fram en strategi för hur man ska gå från A-Ö vid satsning på en ny marknad till att vi som digital kravställare hjälper till att kravställa ett webbplatsbyte, byte av affärssystem, CRM eller andra program och/eller digitala tjänster samt lösningar.

Oasvett vad du har behov inom det digitala så hjälper vi dig och vet du inte exakt vad du är i behov av heller så hjälper vi dig att ta reda på det också. Det kan vara ett tillfälligt jobb eller så bemannar vi löpande med allt ifrån en liten insats per månad till en större. Kan vara 1 timma per månad upp till hundratals.

Vi finns i Jönköping men jobbar med hela Sverige. Vi jobbar dessutom med alla branscher och företagsstorlekar. Står ditt företag inför någon form av digital förändringsresa så ser vi till ditt bästa utifrån dina förutsättningar och vi tar fram bästa lösningen för just er.

Vill du veta mer hur vi jobbar så läs mer på Anlita oss.

Sprid ordet