Webinar - Öka företagets lönsamhet genom digitalisering

webinar
Utbilda dig med
Team Digtory
Dagar
Timmar
Minuter
Nytt datum kommer inom kort

2021-05-20, klockan 13.00 – 14.00 erbjuder vi ett kostnadsfritt webinar om digitalisering. Passar dig som står inför någon form av digital förändringsresa med ditt företag/organisation, oavsett form och storlek. Ni kanske exempelvis vill:

  • Bygga ert varumärke digitalt för att inte tappa marknadsandelar
  • Ta nya marknader genom att använda digitaliseringens möjligheter
  • Utöka er digitala närvaro på exempelvis sociala medier eller andra digitala plattformar
  • Öka trafik till er webbplats samt öka antalet leads/köp genom att arbeta data- och resultatdrivet
  • Digitalisera era arbetsflöden och därmed bygga en digital infrastruktur för att spara tid och pengar
  • Byta eller utveckla er webbplattform till en mer hållbar och lönsam lösning

Digitalisera verksamheten

Oavsett vilken digital satsning du står inför så passar detta webinar dig som vill öka ditt företags lönsamhet och förståelse genom att låta digitaliseringen bli en naturlig del av verksamheten. Anordnare och föredragshållare är Helena Hjalmarsson som är senior digital affärsutvecklare/analytiker och har jobbat många år med att guida, rådge och hjälpa företag samt organisationer i deras digitala resor. 

Digtorys webinar är en introduktion till det breda ämnet digitalisering. Helena ger generella tips och råd så att du vet vad som är bra att tänka på. Du kan även ställa frågor och delta i diskussioner. Om du istället föredrar att bara lyssna utan att ha på din egen mikrofon eller kamera så är det också helt okej. Vill du diskutera mer specifikt kring just din verksamhet och vad du står inför så rekommenderar vi att boka ett enskilt möte. Självfallet även det kostnadsfritt och förbehållslöst.

I Helena har du en som person som konstant håller sig uppdaterad kring relevant digital utveckling och hela tiden är tillgänglig som bollplank och för givande diskussioner. Utan reservation rekommenderar jag Helena vare sig det gäller en initial kravställning för sådant som men inte bara, framtida digital utveckling av en webbplats, utbildning av personal eller löpande rapportering.

Anmälan webinar 2021-05-20

Anmäl dig nedan. Du kommer att få en Teams-länk samt instruktion dagen innan. Länken skickas även ut till dig som anmäler dig samma dag.

Observera att detta är ett webinar där du enbart kan lyssna, du behöver själv inte delta aktivt om du inte vill men du kan självfallet också delta i diskussion samt ställa frågor. Det är helt upp till dig.