Digital Marketing Specialist – Anlita istället för att anställa

Det är fler och fler företag som börjar inse att de behöver hjälp med sin digitala marknadsföring. Jag ser själv ofta jobbannonser där både stora och små företag söker Digital Marketing Specialist, Social Media Manager eller liknande. Det är många nya titlar som har växt fram senaste åren. Det kan vara svårt att hitta rätt person och dessutom är det inte säkert att det krävs en hel tjänst för detta, vilket gör det ännu svårare att hitta rätt. Därför vill jag i detta inlägg berätta om fördelarna med att anlita oss som Digital Marketing Specialist eller Social Media Manager istället för att anställa.

Fördelar med Digtory som Digital Marketing Specialist

  1. Du slipper fundera på om du har hittat rätt. Vi har lång erfarenhet (jag har själv ca 17 års erfarenhet från både traditionell men också digital marknadsföring). Vi hänger med i de snabba svängarna som krävs i dagens digitala samhälle (en utbildning som vi själva bekostar). Vi jobbar med företag i olika branscher, vilket gör att vi har koll på vad som fungerar för olika målgrupper.
  2. Du får fler kreativa och smarta hjärnor. När du anställer så anställer du en person. Anlitar du oss får du flera kreativa och smarta hjärnor med olika kompetenser “på köpet”. Även om det vanligtvis är en person som utför det faktiska jobbet så är vi flera som brainstormar och bollar idéer. Är någon sjuk så kan någon annan rycka in. Dessutom är vi specialister på olika saker, det brukar vara väldigt svårt att hitta en person som är duktig på allt. Digital marknadsföring är ett brett område och kräver oftast olika personligheter, kompetenser och erfarenheter.
  3. Du betalar för det du behöver. Vanligtvis har vi en fast kostnad per månad åt våra uppdragsgivare där vissa tjänster ingår men vi kan naturligtvis hjälpa till med fler saker som dyker upp längs vägen. Vi löser det då per timma eller per uppdrag. Det kan ju vara så att det är mer som behöver göras vissa månader och mindre andra. Vi kan hjälpa till med allt från analys och kravställning till Facebookannonsering, Google Ads, nyhetsutskick, pressreleaser, influencer marketing, uppdatering av texter på webbplatsen m.m. Vi har en bred erfarenhet av all typ av digital marknadsföring.
  4. Du tar mindre risk. Du slipper binda upp dig i anställningsavtal och du behöver inte tänka på sjuklön, pension eller semesterersättning. Vi har sällan bindningstid på våra avtal. Vid löpande avtal med fast månadskostnad så har vi vanligtvis endast en liten uppsägningstid.
  5. Du får en trogen partner. Du får en trogen, om inte trognare partner än en anställd. Vi älskar våra uppdragsgivare och gör allt vi kan för dem. Vi brukar skämma bort dem med det där “lilla extra” och ser till att de är nöjda. Vi kommer ofta med idéer hur företaget kan utvecklas, även om det kanske egentligen inte ligger på vårt bord. Vi gillar att hjälpa till!

Vill du veta mer vad vi som Digital Marketing Specialist kan göra för dig? Kontakta mig på anna@digtory.se

Önskar dig en fortsatt härlig dag!
/Anna

Sprid ordet