Digital partner till ditt företag

Vi vill vara en digital partner till ditt företag. Med oss kan du växa åt vilket håll du än vill, vi finns här hur mycket eller lite du än behöver oss. Oavsett om det handlar om att bygga en ny webbplats, satsa på en ny marknad, lyfta ett varumärke digitalt, få synlighet i sociala medier, öka antalet leads på webbplatsen osv så kan vi hjälpa dig. Antingen genom att “bara” ta fram en strategi för var du ska börja, genom att praktiskt utföra eller genom att vara ett stöd när/om det behövs.

Varför Team Digtory som digital partner?

  • Vi är ett seniorteam med lång erfarenhet av digital marknadsföring och affärsutveckling.
  • Tillsammans har vi bred kompetens, är resultatdrivna och kan hjälpa dig med helhetsperspektivet för att nå ditt företags mål.
  • Vårt upplägg är alltid flexibelt; vi tar fram en strategi/analys, vi utför, vi utbildar, vi utbildar och utför samtidigt. Vad som än passar dig!
  • Vi skräddarsyr för att hitta absolut bästa lösningen för varje verksamhet, det finns ju sällan någon “one size fits all”.
  • Vi myntade begreppet kravställning inom webb och kommunikation, vilket gör att vi har bra erfarenhet kring detta. Vi jobbar dessutom alltid med ett kravställande förhållningssätt.
  • Vi är oberoende och hjälper till/kompletterar där det behövs, oavsett om det finns personal “inhouse”, externa konsulter eller om ni idag helt saknar resurser.

Tillfällig eller löpande partner

Vi kan vara din tillfälliga strategiska partner eller bemanna din marknadsavdelning löpande med den digitala kompetens som behövs. Det kan exempelvis vara digital analytiker, kravställare, affärsutvecklare, kommunikatör etc. Står du inför någon form av digital förändringsresa/satsning så är du välkommen att höra av dig. Vi hjälper dig att ta första steget, driva projektet från A-Ö eller enbart vara behjälplig där det behövs.

Kontakta oss

Vill du veta mer kring hur det skulle vara att ha Team Digtory som ditt företags digitala partner? Kontakta oss så tar vi ett förbehållslöst möte där vi kan berätta mer. Maila hello@digtory.se eller ring 036-7779450. Fler kontaktuppgifter hittar du här: digtory.se/kontakta-oss