Kontor i Jönköping uthyres

Kontor i Jönköping uthyres

Söker du eller någon du känner ett ledigt kontor i Jönköping? Missa inte att spana in våra två kontorslokaler som nu står lediga. En lokal på Syrgasvägen och en på Västra Storgatan mitt i centrala Jönköping. Anledningen till att kontorslokalerna är lediga är på grund av att vi är två företag som gått samman, så Team Digtory kommer inom kort att flytta till en gemensam lokal där vi alla får plats.

Ledig kontorslokal med lageryta

Beskrivning

På Syrgasvägen 3 i Jönköping har vi en stor lokal med 6 kontor, kök, toalett konferensrum och lager med tillhörande lastkaj. Det är enkelt att ta sig till kontoret med olika transportmedel. Utanför byggnaden finns ett flertal kostnadsfria parkeringsplatser. Området är lugnt och trivsamt med närhet till Munksjön.

Lokalen är tillgänglig från 1 mars 2021. Upplägget är flexibelt, det kan fungera att exempelvis hyra delar av lokalen. Denna lokal passar många olika typer av verksamheter såsom e-handelsföretag eller konsultverksamheter.

Information

  • Total yta inkl lageryta: ca 220 m² (lageryta ca 20 m²)
  • El och sophämtning ingår i hyran
  • Egen ingång
  • Skyltläge mot Kämpevägen
  • Nära city
Ledig kontorslokal med lager – Syrgasvägen Jönköping

 

Ledigt kontor i centrala Jönköping

Beskrivning

På Västra Storgatan 3 mitt i centrala Jönköping har vi ett ledigt kontor högst upp i huset. Kontoret har tidigare varit en lägenhet har därmed bekvämligheter såsom fullt utrustat kök, sovalkov och dusch. Överplan har plats för ett par kontorsplatser. Nederplan har plats för 2-4 kontorsplatser och har ett inglasat konferensrum. Detta kontor har en charm utöver det vanliga och bör ses i verkligheten.

Lokalen är tillgänglig i dagsläget och skulle kunna fungera att hyra exempelvis en kortare period.

Information

  • 69 kvm med utrymme upp till 6 kontorsplatser
  • Fristående kontor, delar endast trapp/hiss med hyresgäster i huset
  • Centralt i city

 

ledigt kontor jönköping
Ledigt kontor Jönköping – Västra Storgatan

Se fler bilder på Blocket »

Kontakta oss

För mer information, tveka inte att kontakta oss!

Sprid ordet