Står du inför byte av webbplattform, affärssystem, CRM eller liknande?

Om du står inför byte av webbplattform, affärssystem, CRM eller någon annan form av digital lösning, tjänst eller program så kan vi hjälpa dig. Vi jobbar med att kravställa och har alltid ett kravställande förhållningssätt, som vi dessutom gärna lär ut.

Vad innebär det att kravställa byte av webbplattform, affärssystem, CRM osv?

När du exempelvis ska bygga en ny webbplats eller göra någon form av webbplattformsbyte så finns det en hel del att tänka på. Det är inte bara vad du ser i design och layout. Det finns mycket bakom med teknik, funktioner och integrationer. Oftast är det mer än man tror. Det gäller oavsett om vi pratar om en enklare informationssida eller en e-handel. Det vi gör är att hjälpa dig att ta fram en hållbar lösning där notan inte springer iväg. Det är nämligen lätt att sätta sig i en billig quick fix-lösning som du sedan får göra om, om några år eftersom tekniken inte håller. Det är också lätt att missa funktioner eller annat som är viktigt för just er verksamhet. Det innebär att det kan bli tilläggkostnader efteråt som ni inte räknat med eller att ni står med en plattform som inte uppfyller era behov.

Dessutom är det svårt att veta vilka webbutvecklare man ska vända sig till. Det är en uppsjö där ute. Det vi gör när vi operativt utför en kravställning är att göra en utredning och ta fram styrdokument som reglerar vad som ska göras. Detta underlag skickas sedan ut till olika leverantörer av webbutveckling och de får komma in med estimat. Där kan vi tillsammans med företaget välja vem som är bäst lämpad för just detta specifika case. Det kan dessutom vara så att en är bättre på design och en annan på teknik. Det kan också skilja mycket i prisbild trots samma underlag, därför är det alltid bra att gå ut till några stycken.

Kan inte webbleverantören det här?

Det finns som nämnt ovan mängder av företag inom webbutveckling. Många är duktiga och har bra med kunskap men långt ifrån alla. Dessutom är alla bra på olika saker. Vissa kan vara väldigt vassa på att programmera tekniska funktioner men har inte så bra koll på hur man ska tänka kring kundresan, användarvänlighet eller hur man SEO-säkrar en plattform. Saker som är enormt viktiga idag. Det kan dessutom vara svårt att prata samma språk, så det är lätt att det blir kommunikationsproblem.

Inte bara byte av webbplattform

Det är inte bara byte av webbplattform där vi hjälper till med kravställning. Det är ett förhållningssätt och något som kan implementeras på nästan vad som helst. Ska ditt företag anlita någon för digital kommunikation? Ska ni byta affärssystem? Oavsett vad så behövs en kravställning och vi kan hjälpa till.

Kontakta oss för mer information!

Sprid ordet