Utbildning Facebookannonsering – Olika varianter

Vi har lite olika upplägg när det gäller utbildning Facebookannonsering. Dela kan vi skräddarsy en till dig helt och hållet. Vi tar alltså fram en utbildning anpassat för dina behov, förutsättningar och mål. Vi erbjuder även öppna utbildningar där alla som vill är välkomna att delta. Även där har vi några olika varianter så förhoppningsvis kommer du att hitta det som passar dig allra bäst.

Skräddarsydd utbildning Facebookannonsering

När vi skräddarsyr en utbildning åt ett företag kan upplägget se väldigt olika ut. Vi tar fram vad vi anser är det bästa för just det specifika företaget. Det vanliga är att vi börjar med ett arbetsmöte där man går igenom exakta behovet samt de mål som finns. Vi tar sedan fram en utbildningsplan. Därefter sker ett antal arbetsmöten där uppgifter utföras mellan mötena. Utbildningen kan självfallet ske helt digitalt, via fysiska möten eller blandat. Vi finns i Jönköping men kan så klart ta oss till andra delar av Sverige om det skulle önskas.

Halvdagsutbildning

Den 2/3 så anordnar vi ihop med Marknadsförningen i Jönköping en halvsdagstutbildning inom annonsering på sociala medier med fokus på Facebook/Instagram. Den sker helt digitalt. Du är välkommen att anmäla dig var du än bor och oavsett om du är medlem eller ej. Läs mer på marknadsforeningen.org/event/annonsering-sociala-medier

Uppdragsutbildning

Vi håller på att ta fram ett koncept med uppdragsutbildningar i olika ämnen. Man kan välja att delta i en av dem, några stycken eller allihopa. Varje del består av förinspelad föreläsning, digital workshop och enskilda coachningsmöten. Vi kallar det uppdragsutbildning eftersom du tar med dina egna projekt in i utbildningen, vilket gör att det blir en blandning av teori och praktik. Allting kommer att ske digitalt. Mer info om detta kommer inom kort.

Självklart erbjuda vi andra utbildningar inom digital marknadsföring och affärsutveckling. Vill du veta mer om våra utbildningar så kika in på digtory.se/utbildningar.